Weinig nieuws

Door Yoeri op vrijdag 11 januari 2008 14:34 - Reacties (1)
Categorie: My private life, Views: 4.010

Ik zit nog steeds thuis en er is eigenlijk weinig nieuws te melden. Hoe minder ik doe, hoe beter het gaat, dus deze post wordt getikt op bed, met de laptop op schoot. Vanavond ga ik met rolstoel en mobiel zuurstoftankje met m'n vriendin naar een quiz (in een rookvrije zaal) en als dat een beetje ok gaat, ga ik morgen naar het jaarlijkse nieuwjaarsfeest van de fanfare. Ook met rolstoel en zuurstoftankje, om er wat te zitten en niks te doen, maar dan ben je tenminste eens onder de mensen. Jezelf thuis opsluiten is ook niet ideaal.

Ik haat dat rolstoelding nog steeds overigens. Evenals die zuurstof. Toen de professor me vroeg of ik een nieuwe transplantatie wel zag zitten, moest ik ook niet twijfelen. Ab-so-luut. Ik mag er niet aan denken 'voorgoed' zo beperkt te zijn.

Inmiddels is het wel ietsje comfortabeler geworden met de zuurstof. Er zijn inmiddels twee tanks met 46 liter vloeibare zuurstof geleverd èn een draagtasje met een container. Dat is wel ff iets handiger en mobieler dan traditionele (als lood wegende) zuurstofflessen.

Volgende: Je weet wat 'houden van' betekent als... 01-'08 Je weet wat 'houden van' betekent als...
Volgende: Going home *O* 01-'08 Going home *O*

Reacties


Door Tweakers user krvabo, zaterdag 12 januari 2008 05:46

Hm in vloeibare zuurstof dompelden ze toch altijd muizen in onder enzo? :P
Ik neem aan dat je wel gewoon de gasvormige versie inamdemt?

Reageren is niet meer mogelijk