Carpe diem

Door Yoeri op maandag 11 februari 2008 21:05 - Reacties (4)
Categorie: My private life, Views: 5.571

Nadat donderdag een beetje een kutdag was, moest ik vrijdag op controle. Gelukkig heb ik sindsdien eigenlijk alleen maar goeie dagen gehad...

Donderdag zou ik normaal met een vriendin van m'n vriendin naar m'n vriendin gaan (wie volgt nog?) voor een klein feestje, maar rechtstaat om mijn jas aan te doen lukte al niet (wegens ademtekort) op het moment dat die vriendin me kwam oppikken. Ik heb me dus verontschuldigd en m'n vriendin laten weten dat ik niet mee zou komen. Tegen de late namiddag verbeterde mijn toestand echter al wel wat en tegen de avond voelde ik me - naargelang de omstandigheden - prima.

Op vrijdag mocht ik op controle en de longfunctie was - weer naargelang de huidige omstandigheden - behoorlijk: 0,66 liter geblazen, waar dat vorige week slechts 0,61 liter was. Verder zag de longfoto er ook goed uit, geen tekenen van verdere infecties of zo, dus we houden vol.

Zaterdag was dan weer een prachtdag. Ik ben ben met m'n vriendin en haar ouders naar een overdekt shoppingcentrum geweest en mijn goed, wat deed dat deugd. Een keertje eruit - met de rolstoel weliswaar - en tussen de mensen komen; dat gaf me eens een echt goed gevoel. 's Avonds mocht ik vervolgens een cheque afhalen, bestemd voor de Mucoverening, bij de Kiwani's in Diksmuide. Naar aanleiding van het concert ten voordele van de Mucovereniging dat ik organiseerde, overhandigden ze me 1000 euro. De moeite! Nietwaar?

En ook zondag was een leuke dag. 's Middags gezellig in de Colmar van het buffet genieten en vervolgens samen met m'n vriendin een filmpje gekeken. En ook vandaag ging het goed, al heb ik voornamelijk achter de Wii gehangen. Voor m'n vriendin is het weer schooltijd immers :)

Tot slot wil ik nog even een welgemeende dankjewel uiten aan flink wat mensen die ik slechts via internet ken. Men zegt wel eens dat je via internet nooit echt weet met wie je te maken hebt en dat je zo nooit vrienden kunt maken, maar onlangs is toch echt bewezen dat dat wèl kan. Naar aanleiding van mijn recente ziekenhuisopname, ontving ik van een ex-collega bij Tweakers.net - met wie ik het altijd wel goed kon vinden, maar met wie ik niet speciaal 'close' was - gewoon een ouderwetse 'get well soon'-kaart. Je kunt je niet voorstellen hoeveel deugd zoiets kan doen als je het niet echt verwacht en je even in dipje zit. Bij deze: Bedankt!

Volgende: Na zonneschijn komt regen 02-'08 Na zonneschijn komt regen
Volgende: Aspergillus 02-'08 Aspergillus

Reacties


Door Tweakers user Anoniem: 231912, maandag 11 februari 2008 21:32

Gelukkig zit er verbetering in. Bij deze (kan niet achterblijven na zo'n blog) beterschap!

Door Tweakers user dB90, dinsdag 12 februari 2008 00:18

Yoeri,

Ik ken je niet en jij mij, naar ik aan neem :p, ook niet maar ik volg je blog nu al een tijdje en heb echt respect voor je. Hopelijk blijft het nu even 'goed' gaan! Heel veel beterschap! Zet 'em op, je kan het!


Door Tweakers user Anoniem: 136045, dinsdag 12 februari 2008 10:12

ga zo door beterschap!

Reageren is niet meer mogelijk