Na zonneschijn komt regen

Door Yoeri op vrijdag 22 februari 2008 22:02 - Reacties (2)
Categorie: My private life, Views: 5.834

Was mijn vorige post nog aan de positieve kant, dit keer is er wat minder goed nieuws te melden. Vanmorgen ben ik namelijk opgestaan met absolute kortademigheid, niet in staat ook maar een paar meter te wandelen. Een telefoontje naar Leuven resulteerde in een ritje naar Leuven, en inmiddels ben ik dus weer opgenomen op mijn vaste afdeling.

Bij een vorige dipje had de professor me een extra dosis Medrol voorgeschreven, die ik heel langzaam weer moest gaan afbouwen. Tot voor kort ging dat nog, maar de daling van 16mg naar 12mg lukte al minder goed en naar 8mg was al helemaal geen succes. Door 's morgens 4mg te nemen en 's avonds 4mg, in plaats van één dosis van 8mg, kon ik me er nog wel doorheen slaan. Omdat ik nu naar 4mg zou moeten zakken en ik die dosis niet meer kàn opsplitsen, besloot ik gisteren alvast even die 8mg ook in één keer te nemen. Het gevolg is dus dat die tegen vanmorgen helemaal uitgewerkt was en ik hier terechtgekomen ben.

Ondertussen voel ik me weeral wat beter, zoals altijd eigenlijk. Vanmorgen nog 4mg Medrol genomen en in de namiddag is die zijn werk beginnen doen. Gevolg: op dit moment voel ik me weer tiptop prima, naargelang de omstandigheden. En aangezien ik vanaf nu weer 16mg Medrol mag nemen per dag, verwacht ik verder eigenlijk geen problemen meer. Omdat er een lichte infectie gedetecteerd werd, is alvast antibiotica gestart ook. Ik verwacht voor maandag of dinsdag geen dokter of professor te zien, en dan horen we wel weer meer. Ben benieuwd wat het dit keer wordt...

Volgende: Na regen komt ... euh... zondvloed ? 02-'08 Na regen komt ... euh... zondvloed ?
Volgende: Carpe diem 02-'08 Carpe diem

Reacties


Door Tweakers user Robber, vrijdag 22 februari 2008 23:09

Pff klinkt heel erg zwaar. Ik wens je dan ook veel sterkte!!!
Hoop dat je snel een post kunt maken met na regen komt....

Door Tweakers user Jayden, zaterdag 23 februari 2008 11:27

Weer heel veel sterkte!
Soms is er zoveel wat we voelen, maar zo weinig wat we kunnen zeggen...

Reageren is niet meer mogelijk