Na regen komt ... euh... zondvloed ?

Door Yoeri op donderdag 28 februari 2008 15:27 - Reacties (12)
Categorie: My private life, Views: 6.689

Vandaag dus onder de scanner gelegen en zoals aan de titel van dit bericht te merken is: ik heb al beter nieuws gekregen. De schimmelhaard is wel flink afgenomen, maar daar komt nu bij dat er twee nieuwe plekken opgedoken zijn.

De medicatie die ik nu neem haalt dus wel iets uit, maar blijkbaar niet genoeg. Bovendien zou het voor die schimmelbehandeilng beter zijn als ik geen cortisone zou nemen, maar als ik dat doe, heb ik echt géén adem meer over. Er bestaat nog een gloednieuw medicament tegen schimmels, maar daarvoor moet men middels kweekstaaltjes (uit een opgehoeste fluim bijvoorbeeld) aantonen om welke schimmel het gaat. Probleem: qua infecties zijn mijn longen in goede staat nu en ik heb dus echt geen fluimen om op te hoesten.

Morgen gaan ze nu een bronchoscopie doen, waarbij via de luchtpijp kleine stukjes uit de long gepakt worden in de hoop op die manier kweekculturen van de schimmel te kunnen verkrijgen. Als ik die bronchoscopie goed doorstaan heb, kan ik alsnog zaterdag naar huis.

Op de transplantatielijst mag ik dus voorlopig nog steeds niet. Een dergelijke operatie met aanwezigheid van die schimmel is onverantwoord gevaarlijk, dus * Yoeri gaat even al zijn energie op het verslaan van dat witte paard richten...

Als iemand een duimpje over heeft voor me? ...

Volgende: Bronchoresultaat 03-'08 Bronchoresultaat
Volgende: Na zonneschijn komt regen 02-'08 Na zonneschijn komt regen

Reacties


Door Tweakers user Robin, donderdag 28 februari 2008 15:45

* Robin duimt zijn twee duimen en houdt in iedere hand drie konijnpootjes

Je hebt het wel erg flink te pakken zeg :|. Ontzettend veel beterschap!

Door Tweakers user rob_erwt, donderdag 28 februari 2008 16:19

* rob_erwt duimt als een gek voor Yoeri...

Succes man!

Door Tweakers user Anoniem: 146983, donderdag 28 februari 2008 16:44

Thumbs up! voor jou , suc6

Door Tweakers user JHS, donderdag 28 februari 2008 16:56

Ah, wat kut man! Succes, * JHS duimt mee.. Ik vond een gasteroscopie overigens al naar, denk zo dat een broncho nog wat vervelender is.

Door Tweakers user Robber, donderdag 28 februari 2008 18:24

Dat is erg rottig... ik duim ook voor je mee!!

Door Tweakers user TeeDee, donderdag 28 februari 2008 19:19

* TeeDee werpt ook wat duimen in de strijd. Veel sterkte!

Door Tweakers user NitroX infinity, vrijdag 29 februari 2008 12:57

Hier nog twee duimen. Beterschap!

Door Tweakers user Mirre, vrijdag 29 februari 2008 13:37

Hoe is de broncho gegaan Youri. Ik heb ook problemen met m'n longen dus weet hoe rottig zo'n onderzoek is.

Door Tweakers user Yoeri, vrijdag 29 februari 2008 16:40

Broncho is behoorlijk vlot gegaan. Vanmiddag had ik even een dipje, maar da's al weer bijna over :)

Door Tweakers user Roelant, zaterdag 1 maart 2008 19:11

Dat is goed om te horen. Ik lees met je mee, ik leef met je mee, wel een beetje met een zwaar hart.

Door Tweakers user Mirre, maandag 3 maart 2008 15:49

Wanneer krijg je uitslag van de kweek?

Door Tweakers user rCk, dinsdag 4 maart 2008 23:08

Twee hele dikke duimen van mij ;)

Reageren is niet meer mogelijk