We'll get there...

Door Yoeri op dinsdag 18 maart 2008 20:29 - Reacties (1)
Categorie: My private life, Views: 5.158

Tja, veel valt er niet te vertellen. Ik vul m'n dagen met de Wii, tv-kijken, rusten en lezen en that's it ongeveer. Inmiddels heb ik m'n cortisonedosis wel kunnen afbouwen tot 6mg, nog minder lukt me echt niet, maar dit is iig beter om de schimmel te kunnen behandelen. Dankzij die lagere dosis cortisone, zijn de dagen ook wat lastiger door te komen, vooral naar de avond toe krijg ik wat last. Verder voel ik me wel redelijk, in het perspectief van de afgelopen weken bekeken, en is het dus nog steeds afwachten geblazen tot volgende week vrijdag, 28 maart. Dan mag ik weer op controle en onder de scanner, om te horen te krijgen hoe een en ander geëvolueerd is...

Volgende: Live from Leuven 03-'08 Live from Leuven
Volgende: Bronchoresultaat 03-'08 Bronchoresultaat

Reacties


Door Tweakers user XplodingForce, dinsdag 18 maart 2008 22:40

Damn, ik heb net even al je postings doorgelezen en je krijgt echt steeds weer opnieuw shit over je heen. Ik hoop echt dat die schimmel zo snel mogelijk over is, en dat je dan die transplantatie kan krijgen. Heel veel sterkte gewenst. :)

Reageren is niet meer mogelijk