Live from Leuven

Door Yoeri op zaterdag 29 maart 2008 19:34 - Reacties (6)
Categorie: My private life, Views: 7.275

Zoals afgesproken dus gisteren op controle en onder de scanner, om vervolgens geen al te best nieuws te horen te krijgen. De schimmel is niet toegenomen, maar ook niet afgenomen, dus de transplantatiewachtlijst is wéér uitgesteld. Binnen vier weken kan ik weer onder de scanner en kunnen we het nog eens proberen.

Bovendien was het met m'n ademhaling ook niet al te best gesteld, dus ben ik hier gisteren meteen gebleven en is er weer een antibioticakuur opgestart. In de hoop dat de rust hier, gecombineerd met de antibiotica, mijn toestand weer een heel klein beetje opkrikt om het weer tot de volgende scanbeurt uit te houden. We'll see...

Overigens heb ik van verschillende mensen persoonlijke DM's en mailtjes gekregen. Ik wil even zeggen dat, als ik niet reageer, dat ècht niet komt omdat ik het een inbreuk op m'n privacy vind of wat dan ook. Ik vind die berichten echt heel leuk, maar het ontbreekt me simpelweg aan de energie om op alles individueel te reageren. Neem me dus niet kwalijk :)

Volgende: When it rains... 04-'08 When it rains...
Volgende: We'll get there... 03-'08 We'll get there...

Reacties


Door wiccah, zaterdag 29 maart 2008 20:17

Speel je nog sax of gaat dat niet meer?

Door Tweakers user Yoeri, zaterdag 29 maart 2008 20:31

M'n sax staat al sinds december aan de kant...

Moest je me daar nou weer aan herinneren :'( :'(

Door Tweakers user LuckY, zaterdag 29 maart 2008 22:15

Lees sinds kort je blog.

Veel sterkte en beterschap en succes toegewenst.

Door Tweakers user Mirre, maandag 31 maart 2008 01:15

Godsamme joh, het zit je niet mee. En nu??

Door Tweakers user rob_erwt, maandag 31 maart 2008 11:37

Hmm, het pruttelt ook maar wat aan he... Beterschap en succes in ieder geval! :)

Door Tweakers user Guardian Angel, woensdag 2 april 2008 12:15

Tijd voor Ome GA om je maar eens een hart onder de riem te steken. :)

Reageren is niet meer mogelijk