In de zetel en naar de keuken

Door Yoeri op dinsdag 10 juni 2008 20:30 - Reacties (48)
Categorie: My private life, Views: 13.365

Zo... Net terug van een uitstapje. Even in de zetel gaan zitten en zo met pompen, zuurstof en de hele reutemeteut met twee schatten van verpleegsters tot in de keuken om daar wat aan tafel te zitten terwijl mijn ouders zaten te eten. Was ook wel eens gezellig. Maar dat het schatten van verpleegsters zijn mag je niet te hard roepen, dat stijgt ze wel eens naar het hoofd namelijk ;-)

Volgende: Carpe Diem 06-'08 Carpe Diem
Volgende: Communitygevoel en zo 06-'08 Communitygevoel en zo

Reacties


Door Lindsay en Rosalie, dinsdag 10 juni 2008 20:36

Yoeri,

Tuurlijk zijn wij schatten van verpleegsters!!
Het doet ons enorm veel deugd, hoe wij jou, en je familie zo'n groot plezier kunnen doen, met een voor ons kleine moeite.
Graag gedaan, we staan altijd voor je klaar!

Lindsay en Rosalie

Door Tweakers user Robber, dinsdag 10 juni 2008 20:37

Dat ziet er uit als een leuk uitstapje! Ik vraag me stiekem af waar je de kracht vandaan haalt!

Ik heb veel respect voor jou en je familie, dat jullie nog veel goede dagen mogen hebben.

Ps. Schatten van verpleegsters, volgens mij worden ze daarop geselecteerd ;)

Door Tweakers user Guardian Angel, dinsdag 10 juni 2008 20:45

Mmmmm, daar zou ik ook wel mee willen drummen. :)

Door Tweakers user Bl44tschaap, dinsdag 10 juni 2008 21:43

Leuk dat je dit nog kan doen :D.. Je ben volgens mij best sterk vermagerd of niet? Als zo naar die foto kijk in je profiel.. Hoop dat je nog veel van zulke dagen mag hebben ;)

Door Tweakers user Yoeri, dinsdag 10 juni 2008 21:46

60kg --> 38kg ;)

Ik zie er misschien wel nog 'actief/goed' uit, maar dat heeft veel te maken met de hoge dosis cortisone die ik krijg overigens.

Door Tweakers user Bl44tschaap, dinsdag 10 juni 2008 21:50

Damn das behoorlijk veel jah.. Heb je eigenlijk zelf pijn?

Door Tweakers user Cyphax, dinsdag 10 juni 2008 21:52

38kg? Kan je nog een beetje aankomen denk je? Die 60kg klinkt als mijn eigen gewicht, hehe.

Door Tweakers user LuckY, dinsdag 10 juni 2008 21:55

Gaat snel dat gewicht was ook ziek in 2 weken tijd 10 kilo...
Leuk om te zien dat je toch nog naar huis kan :)
En dan ook nog 2 Prive zusters .......
Heel veel sterkte ... En ook de zusters...

Door Tweakers user Yoeri, dinsdag 10 juni 2008 21:58

Huis? Het ging om het keukentje hier op de afdeling hoor, met de twee dienstdoende verpleegsters ter assistentie om me daarheen (paar metertjes) te brengen :)

Door Tweakers user LuckY, dinsdag 10 juni 2008 22:01

Dacht dat het huis was (leek op een trap op de achtergrond.) :+
Ga je nu ook met elke verpleegster op de foto ;)

Door Tweakers user ev1ltje, dinsdag 10 juni 2008 22:51

Geweldig hoe je nog steeds weet de kracht te halen om dit soort dingen te doen. Respect voor je ontzettend groot doorzettingsvermogen !

Door Tweakers user RoadRunner84, dinsdag 10 juni 2008 22:57

Fijn dat je op deze manier kan genieten van de dingen die binnen je vermogen liggen. Er zijn inderdaad wel een paar kilootjes af zeg. Ik wens je een hele goede tijd toe, voor zover dat nog ik je mogelijkheden ligt.
Thomas.

Door Tweakers user MMaI, dinsdag 10 juni 2008 23:04

rode wangetjes bezorgen jou nog veel plezier dan ;)

Ik volg je verhaal nu vanaf het begin en ik bewonder je enorm, respect en veel kracht toegewenst vanuit mijn hele hart.

Doet je toch elke keer weer stilstaan bij het breekbare van het leven

Door Tom, dinsdag 10 juni 2008 23:46

Veel sterkte toegewenst Yoeri!

Door Tweakers user Jazzper, dinsdag 10 juni 2008 23:56

Zal een fikse onderneming zijn geweest voor je, gok ik. Toch knap dat je het nog aan durft en ook doet. Hulde! Wat staat er nou op je shirt trouwens? Keep us posted!

Door Tweakers user hjs, woensdag 11 juni 2008 08:11

Hallo Yoeri,

Merk je nu aan alles dat je lichaam je in de steek aan het laten is of valt dat allemaal nog mee?
Ik wens jouw en al de mensen om je heen veel sterkte.

Door Tweakers user Floor-is, woensdag 11 juni 2008 11:40

Hoewel ik haast nooit reageer hier.. Lees ik wel vol verbazing. Denk dat ik wel voor meer mensen hier op kantoor spreek als ik zeg dat we ernstig met je meeleven.
Hou vol vent! :)

Door Tweakers user Pinobigbird, woensdag 11 juni 2008 12:10

Ik volg je blog al een tijdje en ben steeds onder de indruk van je doorzettingsvermogen. Hulde hiervoor. Veel sterkte toegewenst, ook aan je familie en vrienden.

Door Bartels, woensdag 11 juni 2008 13:16

Sorry, maar wat dit heeft dit met computers te maken?

Door Tweakers user the_stickie, woensdag 11 juni 2008 13:31

@Bartels: niks met computers, maar alles met mensen!
Bovendien is Yoeri een "belangrijke" crewmember van T.Net en is dit een persoonlijk blog (wat dus niet over tech hoeft te gaan). Als het je niet interesseert, lees je het niet ;)
Ik vind je reactie btw uitermate bot :(

@Yoeri: ik ken je niet, maar heb gedurende al die tijd al heel wat stukken uit je blog gelezen, en het raakt me oprecht. Ik hoop dat je sterkte vindt in het schrijven ervan, zoals velen in het lezen ervan!

Door Tweakers user Floor-is, woensdag 11 juni 2008 13:39

Bartels: sinds wanneer gaat een blog alleen over computers dan? Dat het een Tweakers.net dienst is om deze blogs mogelijk te maken, wil nog niet zeggen dat het alleen over computers en aanverwanten mag gaan.

Daarbij is Yoeri een van onze crewmembers die al erg lang in ons nieuwsteam zit, iemand die velen van ons IRL kennen en die buitengewoon gewaardeerd wordt. Hij schrijft in zijn blog over zijn ziekte, hoe hij ermee omgaat en dat vinden velen van ons erg mooi. Niet alleen omdat we het dan bij kunnen houden, maar ook omdat hij dan het hele verhaal niet 74 keer hoeft te herhalen.

Jouw reactie getuigt in ieder geval van bijzonder weinig inlevingsvermogen en dat siert je niet, om het voorzichtig te zeggen...

Door Tweakers user joopata, woensdag 11 juni 2008 14:32

Door Bartels, woensdag 11 juni 2008 13:16

Sorry, maar wat dit heeft dit met computers
_____________________________________________________________-----


Hier heeft het alles met computers te maken. Youri is 1 van onze crewmembers en word hoog gewaardeerd in elke situatie van zijn leven.Ik ga bijna iets zeggen waar ik spijt van krijg maar ik hou het er maar op dat je totaal geen inlevingsvermogen hebt en dat siert je bepaald niet.

Door Greet, woensdag 11 juni 2008 14:57

Yoeri,

wat sommige mensen (behalve ene B...) hier op deze website schrijven is hopelijk steungevend voor jou. Ik wil daar alleen nog maar aan toevoegen dat ik je een reuze gast vind. Jouw blog is, ondanks de trieste toestand met die vooruitzichten, fantastisch om te lezen.

Dikke kus,

Greet

Bartels STAY AWAY!

Door Tweakers user Simon Verhoeven, woensdag 11 juni 2008 16:30

Ik wens je veel sterkte.

En je hebt gelijk, geef ze niet te veel complimentjes of het kan naar hun hoofd stijgen.
Maar een complimentje zo nu en dan kan nooit kwaad ;)

Door dennis, woensdag 11 juni 2008 17:16

Aaah... de vrouw. De reden wat ons leven mooi maakt :)

Door fabien, woensdag 11 juni 2008 20:46

Hallo Yoeri,

Ik ben de vriend van Rosalie. Ik wil maar even zeggen dat ik jouw blog met veel respect volg.
Verder heeft Rosalie mij vriendelijk maar dwingend gevraagd om te bevestigen dat zij een schatje is ; )
Sterkte.

Fabien

Door Tweakers user LeGato23, donderdag 12 juni 2008 00:53

Yoeri,

Toevallig kwam ik een tijdje geleden na een beetje rondsurfen op tweakers jouw blog tegen. Op één of andere manier heb ik toch telkens weer de behoefte om te kijken of je weer een stukje geschreven hebt.

Woorden schieten wat mij betreft tekort, maar jouw woorden worden door mij, en zo te zien door velen hier, zeer gewaardeerd.

Ondanks dat wij elkaar niet kennen, nooit gesproken en gezien hebben, voel ik me toch op een vreemde manier verbonden. Jouw persoonlijkheid, karakter en optimisme raakt me, terwijl jouw situatie me erg beangstigd. Jouw blog maakt mij rusteloos, omdat ik me nu ineens weer ga realiseren dat niets voor eeuwig is en ik nog veel te doen heb. Veel te doen zoals: meer genieten van alles en beter zorgen voor mijn omgeving. Dingen die er de laatste tijd nogal 'bij in geschoten' zijn omdat ik, zoals altijd weer eens veel te druk ben met mezelf. Na alle signalen om mij heen, ben jij geloof ik de enige echte eye-opener die het gelukt is mezelf een spiegel voor te houden, en eens na te gaan denken wat nu echt belangrijk is, en wat bijzaken zijn.

Thx amigo!

Door Tweakers user Anoniem: 226739, donderdag 12 juni 2008 10:16

Youri,

Ik lees al een tijdje je blogs maar heb nooit gereageerd.
Ik ken zelf ook een jochie van 13 jaar die nieuwe longen heeft gehad een paar jaar geleden, bij hem werken ze wel naar behoren.(gelukkig)

Ik hoop dat je er bovenop komt.
Veel sterkte aan jou en je famillie.

Ik denk dat ik gelijk ga stoppen met roken.

Groeten

Dave

Door silvester, donderdag 12 juni 2008 12:12

fijn om je nog even gezien te heben

silvester

Door Collega's Wilmar, donderdag 12 juni 2008 12:29

Yoeri

Wij zijn collega's van Wilmar.

Wij wensen je heel veel sterkte toe en hou de moed erin hé!!

Wij horen bijna elke dag van je vader hoe het nu met je gaat.
De bewondering dat we voor jullie gezin hebben is groot.

We hopen natuurlijk allen dat we nog veel foto's van jou kunnen zien met je lieftallige privé verpleegsters.

Vele groetjes
De collega's van Ieper Esplanade denken aan jou

Sakina; Kathryn; Dany; Anne-Marie; Diana; Fleur; Jenny en noem maar op

Door Tweakers user HyperBart, donderdag 12 juni 2008 15:27

Zie ik daar een snoepertje tussen twee leuke verpleegsters ? ;)

Leuk dat je nog een klein uitstapje hebt gedaan en dat je je ouders gezelschap houdt terwijl ze eten.

Sterkte !

Door Tweakers user Mirre, donderdag 12 juni 2008 15:32

Fijn dat dit soort uitstapjes nog net kunnen.
Ook fijn dat je het goed kunt vinden met de verpleegsters daar.

Staat er nou "Let's make some noise" op je shirt? :)

Door Tweakers user Rincewind, donderdag 12 juni 2008 16:35

En de ganse community steunt je: http://tweakers.net/plan/425 Prachtig om te zien hoe een groot aantal mensen met je meeleeft.

Door Tweakers user PierreG, donderdag 12 juni 2008 21:47

Dag Youri,

Ik ken je persoonlijk niet maar je hebt nog les gehad van m'n ouders toen je in de Katho TI studeerde. Ik wens je veel goeie moed en ik hoop dat je je sterk kunt houden tijdens deze o zo moeilijke dagen.

grtz,

Pieter

Door Tweakers user timleferink, vrijdag 13 juni 2008 00:21

Hoi Youri,

Ook ik lees je blog al langer mee, erg knap van je dat je dit doet (en volhoud). Ik wens je nog veel sterkte. Nog veel plezier bij je ouders en andere leuke uitstapjes die je nog kan doen.

Tim

Door Tweakers user Anoniem: 230385, vrijdag 13 juni 2008 00:57

Geef niet op Yoeri! Laat de moed niet zakken. Blijf hoe moeilijk het ook is proberen positief te blijven. Zoals je zelf aan zegt is bij de pakker neer zitten niet goed, vind kracht en energie in dingen waar je om geeft. Na je blog gelezen te hebben heb ik erg veel respect voor je en hoop ik nog vele posts van je te mogen lezen, respect Youri.

Door stephanie, vrijdag 13 juni 2008 06:52

Goeie morgen schone slapers,


dankzij rosalie weet ik nu hoe ik vanuit de bureau met u kan communiceren.
Mijn nachtshift zit erop.
Ik ga nu ook een dutje gaan doen. Een fijne dag toegewenst en tot vanavond.

nachtvpk Stephanie

Door Frank, vrijdag 13 juni 2008 08:57

Yoeri,

Ondanks dat ik je alleen "ken" via jou berichten in de Tweakers Community heeft jou verhaal me zeer aangegrepen en voel ik mij geroepen een korte reactie te geven. Vol ontzag en met de nodige emoties heb ik je hele blog gelezen. Zeer indrukwekkend!

Via deze weg wil ik je prijzen voor je moed, openheid en hoe je met de hele situatie omgaat! Respect.

Yoeri, familie en vrienden: heel veel sterkte de komende tijd; en zoals je dat enige tijd zelf schreef: Carpe diem!

Frank

Door Lies, vrijdag 13 juni 2008 09:00

Hallo,

Ik ken je niet, maar heb met veel verbazing je posts gelezen.
Het heeft mij even terug met de voeten op de grond gezet. Heel de dag zijn wij bezig met onbenullige zaken. En als je dit leest, merk je pas hoe kostbaar die kleine mooie momenten zijn.
Het klinkt misschien cliché, maar je hebt me met deze blog echt geholpen.
Ik dacht dat ik even in een 'moeilijke periode' zat, maar dit lezen heeft mij de ogen geopend. Ik heb het helemaal niet zo moeilijk. Waar ik mij zorgen over maak is belachelijk.

Ik zal zeker je blog blijven volgen!
Ik heb zoveel respect voor je. Hoe je hiermee omgaat. Echt heel leuk idee om er een blog over te schrijven.

Door els, vrijdag 13 juni 2008 10:47

Dag Youri,
Het werd even heel stil in mij toen ik je blog las. Je manier van "zijn" raakt me. Op één of andere manier heb jij de kracht om met openheid, moed en zelfs een vleugje humor neer te schrijven hoe jij leven toevoegt aan de dagen (weken, maanden?) die je nog gegeven zijn. Bedankt dat jij dit met ons wil en kan delen ; het zet aan tot reflectie omtrent de zin, de waarde en zelfs de schoonheid van het leven, hoe moeilijk en pijnlijk levensomstandigheden ook kunnen zijn. Ik ga je blog ook aan mijn vader bezorgen, die onlangs te horen kreeg dat hij kanker heeft en een zware periode tegemoet gaat.
Ik ben blij dat Kobe (mijn ventje) me de link naar je blog bezorgd heeft ; ik blijf de blog zeker volgen. Het is een pareltje van echtheid en authenticiteit in deze soms heel oppervlakkige wereld. Ik wens jou en diegenen die je lief zijn in elk geval nog veel deugddoende en mooie momenten toe !
groetjes,
els
ps iets hélemaal anders : ben jij saxofonist ? Ik zag een foto van jou met sax op je blog. Heb zelf nog sax gespeeld (tenor).
ps2 ik hoop dat ik mijn reactie ooit nog verstuurd krijg want het is de 1e keer dat ik reageer op een blog en ik kan blijkbaar niet overweg met het "anti-spam" plaatje ; ik ben écht wel een computer-leek blijkbaar ; ik ga moeten bellen naar mijn ventje hoe dat hier marcheert...

Door Tweakers user Pietervs, vrijdag 13 juni 2008 10:53

Twee van zulke verplegers... en dan nog prive ook nog? Wordt je vriendin niet jaloers? ;)

Heel veel sterkte!

Door Tweakers user Reinier, vrijdag 13 juni 2008 16:33

Hoi,

Je blog is indrukwekkend en ik blijf je verhalen met veel respect volgen. Sterkte, ook voor je vriendin en familie. Dat shirt moet ik trouwens ook hebben :)

Door dennis, vrijdag 13 juni 2008 16:37

Wat een prachtig blog is dit toch. Het raakt me zo....
En de reden zal ik wel vertellen. Ik ben recent vader geworden (2 maanden geleden) van een jongetje... En raad eens hoe we hem genoemd hebben.

Joeri! :)

Door jurgen, vrijdag 13 juni 2008 21:37

Dag Youri,

Door mijn vrouw Stephanie die nachtverpleegkundige is op de afdeling waar je verblijft heb ik je blog gelezen.
Het klinkt mss cliché maar ik moet je bewonderen dat je nog de moed hebt om dit allemaal neer te schrijven.
Ik wens je nog véél mooie momenten toe met je familie,je vriendin,je vrienden en je hond.

Veel sterkte

Groetjes jurgen

ps.1 Doe je de groetjes aan mijn vrouw ;-)

PS.2 Je bent daar in goede handen op der afdeling 8-)

Door Tweakers user golfdiesel, vrijdag 13 juni 2008 23:12

man, man, man wat heb ik een bewondering voor je... ik wordt er echt stil van als ik de berichten van je lees.
Het is al zo vaak gezegd, maar geniet echt van de tijd die je nog hebt.
Heel veel sterkte en take care

Door Jean Philippe Carlé, zaterdag 14 juni 2008 13:13

Dag Youri,Als gebuur heb ik van Michel vernomen deze morgen dat je nu in Ieper bent.Dikwijls vragen we hen hoe het is met je we volgen je het zij dan van op afstand .Maar dagelijks valt je naam hier in het huisgezin... ook die van je ouders waar jullie de kracht vandaan halen is ons een raadsel.We blijven hopen op iets beter nieuws.Ik heb nieuwe honing hij is dit jaar erg lekker en komt voornamelijk van de paardebloemen die ook massaal in bloei stonden in het weideke voor jullie deur dat zal je wel hebben gezien. Als je er nog lust geef ik er mee met je ma.Dietrich zit samen met Lüdwig ferm te studeren voor de examens.Dietrich zit nu al voor het tweede jaar in Gent in toegepaste informatica en Lüdwig in de sportschool in Kortrijk.Verder nog even wil ik kwijt dat we enorm genoten hebben van je concert en nogmaals een dikke proficiat voor je behaalde resultaat.Het opmerkelijkste van de avond was dat je pa daar ferm zat te spelen.Het is voor ons een prachtige herrinnering voor jou ook want je straalde die avond.
Beste youri ik wens je nog veel moed en je hebt de groeten van het hele gezin.
Sylvianne Jean Philippe Dietrich ^Lüdwig Josephine en Joachim

Door arjen vanuit de mandellaa, zaterdag 14 juni 2008 13:42

dag youri,

Door Tweakers user Leftblank, zondag 15 juni 2008 00:38

Aardig cliché ondertussen, maar zoals al veel gezegd voor mij; het blijft 'mooi' om je blog te lezen, ik hoop dat we nog lang van je schrijfkunsten kunnen genieten. Veel sterkte en de beste wensen!

Reageren is niet meer mogelijk